Taxa de participare

Forumul Industriei Farmaceutice 2017 - Politica publica a medicamentului - o necesitate, 8 iunie 2017, Hotel Ramada Parc, Bucuresti

Pana la 26 mai
150€ + TVA
View
accesul la toate sesiunile forumului
documentele forumului
coffee breaks, lunch
Dupa 26 mai
200€ + TVA
View
accesul la toate sesiunile forumului
documentele forumului
coffee breaks, lunch

Formular de rezervare


Va rugam sa introduceti in campurile de mai jos datele necesare rezervarii:
Discount pentru grupuri


Contactaţi-ne pentru un discount special pentru participarea a mai mult de 3 persoane din cadrul aceleiași companii:

E-mail: office@pharmabusiness.com.ro
Telefon: 021.311.94.50


PHARMA BUSINESS SERVICES SRL se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale. Completand acest formular, sunteti de acord ca datele dvs sa fie prelucrate, sa intre in baza de date a grupului - PHARMA BUSINESS SERVICES SRL (PBS, operator de date cu caracter personal nr. 27448 ) si sa primiti materiale informative despre evenimentele PBS sau despre produse/servicii, de la PBS si partenerii sai (prin posta, e-mail si/sau SMS). Conform legii 677/2001, vi se garanteaza dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie si dreptul de a nu fi suspus unei decizii individuale. Aveti dreptul sa solicitati stergerea sau actualizarea datelor trimitand un e-mail la adresa contact@pbs.ro.
PHARMA BUSINESS SERVICES SRL, inregistrat la Registrul Comertului cu nr.J40/870/2013, CIF RO31140462; Adresa de corespondenta: Str. Radu Beller Nr. 8, Bucuresti.


© Toate drepturile rezervate Pharma Business Services