ENGLISH
<

Forumul Industriei Farmaceutice - 2014

Va multumesc pentru prezenta la cea de-a V-a editie a Forumului Industriei Farmaceutice. Succesul evenimentului se datoreaza deopotriva prezentei si participarii Dumneavoastra active. Interesul si implicarea de care ati dat dovada ne-a onorat si ne incurajeaza inca o data sa credem ca astfel de intalniri sunt utile pentru toti jucatorii importanti din industrie – reprezentantii marilor companii farmaceutice, pacienti si autoritati.

Citeste mai mult

Le multumim speakerilor ca au raspuns invitatiei noastre, prezenta dumnealor contribuind la calitatea dezbaterilor si la generarea unor propuneri pentru solutionarea problemelor cu care industria farmaceutica din Romania se confrunta in ultimii ani.

Le multumim partenerilor nostri: MSD, Roche, Lawg, MSL Logistic, Linkage, Quest Advisors pentru sustinere si nu in ultimul rand partenerilor media si presei prezente la eveniment.

Va asteptam sa ne fiti alaturi si in luna octombrie cand vom organiza, impreuna cu partenerul nostru Linkage, evenimentul Innovate Now Pharma. Va vom tine la curent cu toate detaliile, pe care vi le vom comunica din timp.

Cu consideratie,
Echipa Pharma Business ServicesParteneri:
 
 
 
 
 
 
 

Parteneri media:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Protectia Datelor | © Toate drepturile rezervate Pharma Business Services